Vil du gæsteblogge?

På Skjoldiversen.dk vil jeg løbende udgive nye blogindlæg med mine egne tanker og erfaringer fra hverdagens udfordringer med online markedsføring. For at få indhold på siden er jeg dog ligeledes åben for at modtage gæsteindlæg fra andre, der har noget på hjertet. Det kan være du ønsker at bruge gæsteblogging til at blive eksponeret på nye sider eller sågar bare ønsker at bruge det til linkbuilding – og ikke ét ondt ord om det.

Jeg er åben for de fleste indlæg, så længe de passer ind i det øvrige indhold her på siden. Dog har jeg en bred interesse indenfor marketing – så hvis du er i tvivl om dit emne passer, så kontakt mig endelig.

 

Jeg gennemgår alle indlæg manuelt og har kun 3 krav:

  • Indlægget skal være af høj kvalitet. Det betyder først og fremmest, at der skal være værdi for en læser af indlægget. Hvis det er overfladisk, tydeligt omskrevet fra andet sprog eller på anden måde mangler kvalitet vil det blive kasseret.
  • Overdreven/kommerciel brug af links. Indholdet må gerne indeholde links, men overdreven eller tydelig kommerciel brug af links vil resultere i at indlægget bliver afvist.
  • Indlægget skal være på minimum 500 ord. I særtilfælde kan mindre godkendes, men så skal det være rene guldkorn.

 

Har du et blogindlæg jeg skal kigge på?

Hvis du allerede har et blogindlæg klar – eller har en idé til et emne – må du meget gerne sende mig en mail. Så skal jeg nok kigge på det og svare dig tilbage hurtigst muligt.

 

Fang mig på Lars@Skjoldiversen.dk