Online Marketing Netværk Odense

Er du på udsigt efter inspiration og vidensdeling?

Arbejder du med online markedsføring og vil du gerne møde andre ligesindede, der er klar på noget vidensdeling og en god snak om SEO, Facebook annoncer, chatbots eller affiliate? Så har du muligheden her.

Jeg ved nemlig at der findes mange super skarpe mennesker rundt omkring i Odense, der arbejder med online markedsføring og er vilde med at dele viden, tips og tricks. Og uanset om det er hos et bureau eller inhouse hos en virksomhed, så er sparring og ny viden altid guld værd.

Derfor har jeg sat mig for at samle så mange skarpe mennesker som muligt til et uforpligtende og afslappende netværk, hvor ingen er for store eller små til at stille spørgsmål eller dele ud af sine guldkorn.

Hvad vil netværket indeholde?

Da dette er en helt ny idé, så har jeg endnu ikke fastsat rammer for netværket – det skal være præcis det, som folk ønsker. Dog ligger 2 ting helt fast – nemlig at det skal være et netværk, der fungerer både online og offline. Derfor står to ting klart:

  • Online er der oprettet et Slack workspace, så der dagligt kan deles ny viden
  • Offline vil der være meetups mindst én gang i kvartalet

Udover de to ovenstående punkter, så er der fri leg – jeg håber du vil være med!

Hvis du vil vide mere om netværket eller have adgang til Slack, så kan du fange mig på Lars@Skjoldiversen.dk eller via LinkedIn.

Næste offline meetup

Det næste offline meetup er fastsat til fredag d. 11. oktober fra cirka 16.00 (kan ske det ændres, afstemning sker i Slack).

Yderligere informationer og tilmelding foregår via Slack, hvor det også vil være muligt at diskutere agenda og aftenens forløb generelt.

Jeg glæder mig til at se dig!